FAQ

Frequently Asked Questions

Här presenteras vanligt förekommande frågor.

Vetenskapshuset i Markaryd är öppet för både studenter, organisationer och företag med syftet att gemensamt verka för att göra Markaryd som en intressant ort att bo, studera, jobba och investera i. Plattformen är en digital motsvarighet för att öka en lokal samverkan genom annonser, evenemang och kontaktmöjligheter. 

Vetenskapshuset startades den 25 augusti 2021 av ägarna Markaryds kommun och NIBE AB. Detta i nära samverkan med våra huvudsponsorer, Tillväxt Markaryd, C/O Markaryd, Region Kronoberg och Johanson Design.

Du skapar ditt konto under registrera konto. Under din profil har du möjlighet att lägga in information om vart du arbetar, dina kompetenser, lägga till en profilbild etc. Under din profil finner du även dina kontoinställningar där du kan ändra lösenord, notifikationer eller ta bort ditt konto. 

Annonserna agerar ett slags “Blocket” i Markaryd. Här kan du annonsera, eller söka efter tillgänliga tjänster, produkter, maskiner etc. Du kan filtrera din sökning med hjälp av sidopanelen till vänster, samt klicka på annonserna för att läsa mer. 

Under fliken annonser tycker du på skapa annons. Du får ett val mellan anställning och övrigt, där du väljer vad som passar din annons bäst. Fyll i information i formuläret och tryck på skicka. Din annons publiceras så fort den har blivit granskad av en moderator.

Har du hittat vad du sökte? För att ta bort din annons går du in på annonser>ta bort min annons som du finner i den vänstra sidopanelen. Här fyller du i formuläret med namn, e-post, rubrik, publiceringsdatum och orsak.

Kalendern visar kommande evenamang, konferanser eller utbildningar i Markaryd. Här kan du enkelt och översiktligt se om det finns något som kan passa dig och ditt företag att delta i. 

Du kan skapa ett eget evenemang genom att trycka på skapa event. Fyll i all information i formuläret, så kommer ditt event att publiceras så fort det har granskats av en moderator. 

Bästa sättet att nå oss är genom att skicka ett mejl till info@vetenskapshuset.com

Back to top